Misafirlerinize sunabileceğiniz şık ve lezzetli bir tarif arıyorsanız, bademli un kurabiyesi tam size göre. Hem pratik hem de enfes bu kurabiyeyi yapmak için ihtiyacınız olan her şey burada.

Kolay ve lezzetli bir kurabiye tarifi mi arıyorsunuz? O zaman bademli un kurabiyesi tam da aradığınız tarif. Evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu kurabiyeler, misafirlerinizden tam not alacak.

Evdeki malzemelerle harikalar yaratmaya ne dersiniz? Bademli un kurabiyesi, hem pratik hem de oldukça lezzetli bir seçenek. İşte, adım adım yapılışını sizin için hazırladık.

Malzemeler

100 gr Bizim Yağ paket margarin
1/2 adet su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı çiğ badem (kavrulmuş)
2 su bardağı un
1 adet yumurta
1/2 adet kabartma tozu
1 paket vanilya

Hazırlanışı

Oda sıcaklığına gelmiş olan Bizim Yağ margarini geniş bir kaba alın. Üzerine badem hariç tüm malzemeyi ekleyin. Ele yapışmayan, yumuşak bir hamur elde edin. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.

Üzerlerine bademleri kurabiyeyi çok çatlatmadan dikkatlice saplayın. 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

10 gün boyunca tazeliğini koruyan şipşak Tuzlu Kurabiye tarifi 10 gün boyunca tazeliğini koruyan şipşak Tuzlu Kurabiye tarifi

Bademli un kurabiyesi, hem göze hem damağa hitap eden bir lezzet. Bu tarif ile siz de evinizde kısa sürede leziz kurabiyeler yapabilir, çay saatlerinizi şenlendirebilirsiniz. Deneyin ve bu enfes lezzetin tadını çıkarın!

Bademli un kurabiyesi tarifi ile çay saatleriniz artık daha keyifli ve lezzetli geçecek. Hem pratik hem de enfes bu kurabiyeyi yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi sizinle paylaştık. Bu tarif, hem göze hem de damağa hitap eden bir lezzet sunuyor. Kavrulmuş bademlerin eşsiz aroması ile hazırlanan bu kurabiyeler, evdeki herkes tarafından sevilecek. Deneyin ve bu enfes lezzetin tadını çıkarın! Afiyet olsun.

Editör: Haber Merkezi