Yapay zekâ işsizliği tehdit ediyor Yapay zekâ işsizliği tehdit ediyor

İlçelerde dağıtımların tamamlandığına ve Çorum Merkez’de devam ettiğine değinen Cansuyu Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ramazan ayı tüm insanların yenilendiği mübarek bir aydır. Cansuyu olarak 2023 yılı Ramazan döneminde kıymetli bağışçılarımızın kumanya, iftar, zekât, fitre ve fidye emanetlerini, “Kazancımız Allah için verdiğimizdir” sloganı ile Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde gerçek muhtaçlara ulaştırma gayretindeyiz.

Cansuyu derneği Çorum temsilciliği olarak ramazan ayı öncesinde il ve ilçelerimizde belirlemiş olduğumuz muhtaç ailelere ramazan kumanya dağıtımlarımız devam ediyor. Şuana kadar İlçelerimizin dağıtımlarını bitirdik, il merkez de dağıtımlarımız devam ediyor. Cansuyu derneği Çorum temsilciliği olarak bir taraftan ilimize misafir olan deprezede kardeşlerimize yardım ederken bir taraftan da deprem bölgelerinde bulunan 14 aşevine malzeme teminde bulunuyoruz.

Ramazan’ın fazileti ve ecri ile gerçek muhtaçlara destek olmak ve hep birlikte bu sevaptan nasibimizi almak yegâne muradımızdır. Siz kıymetli hayırseverlerimizi bu vesile ile selamlar, Ramazan ayında gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda sizleri de yanımızda görmek isteriz.2023 Ramazan Organizasyonu kapsamında, yardımlarının büyük çoğunluğunu Türkiye içine tahsis eden Cansuyu, yurt dışında ise Filistin, Arakan, Yemen gibi kriz bölgelerini önceleyerek dünyanın en fakir ülkelerine yardımlarınızı ulaştırmayı hedeflemektedir.”

HABER MERKEZİ