Osmancık Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Parkı'nda  (Kent Park) Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından açılışı yapılan resim sergisindeki eserler beğeniyle incelendi.  Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan canlı portre, yağlı boya ve kara kalem karma OCAL’dan Yansımalar resim sergisi vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. 

Osmancık’ta "Orman Benim" Günü etkinliği düzenlendi Osmancık’ta "Orman Benim" Günü etkinliği düzenlendi


Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezen Kaymakam Ayhan Akpay ve İlçe protokolü, öğrencilerin yapmış oldukları resimleri inceleyip eser sahibi öğrencilerle sohbet etti. Resim Öğretmeni Seher Ortakçı ve Lütfiye Hatice Çıplak öncülüğünde öğrencilerin bir yıl boyunca hazırlamış olduğu eserler gün boyunca ilçe halkının beğenisine sunuldu.


OCAL’dan Yansımalar resim sergisine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkan Vekili Şerif Keskin, Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Cebeci ve Kadir Eskiadam, Osmancık MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, CAL Müdürü Salih Tuncay, daire müdürleri ve amirleri, okul öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda davetli misafir katıldı.

Ebru Çalık