17 yaşındaki kayıp Esma 11 gün sonra bulundu! 17 yaşındaki kayıp Esma 11 gün sonra bulundu!

Çorum'a gelen Büyükelçi Cahit Bağcı, Çetin Başaranhıcal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Bağcı, Azerbaycan, Türkiye ilişkileri ve bölgesel fırsatlar konularında istişarelerde bulunuldu. Türkiye Azerbaycan ilişkilerinin geldiği seviye hakkında bilgi vererek Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıcal ve üyelerini ticaret ve yatırım fırsatları konusunda inceleme ve görüşmeler yapmak üzere Bakü’ye davet etti. 
Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
“Türkiye Azerbaycan'ın haklı davasında her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Türk Ticaret ve Sanayi Odasına üye ülkelerin iş insanları olarak dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın gelişmesi için her zaman yanlarında olacağız” diyen Başaranhıncal, bölgenin gelişmesi, huzurun kökleşmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Başaranhıncal, " İki devlet bir millet olan Azerbaycan ile Türkiye her daim kardeş birer ülkedir. Azerbaycan Türkleri ile Türkiye Türkleri, tarihin başlangıcından beri hep omuz omuza yürümüşlerdir. Birbirine yan gözle bile bakmamışlardır. Birbirlerine hep destek olmuşlardır ve arka çıkmışlardır. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarının ve güçlü zemin üzerine inşa edilen ortaklık ile iş birliğinin güçlenerek devam edeceğine olan samimi inancını dile getirerek Bakü Büyükelçimiz Sayın Bağcı’ya nazik ziyaretleri ve daveti için teşekkür ediyorum "dedi.