Bayat ekmeklerinizle nefis bir kahvaltı hazırlamak ister misiniz? Börek tadında kızarmış ekmek tarifi tam size göre! Sadece 15 dakikada hazırlayabileceğiniz bu tarif, herkesin favorisi olacak.

Kahvaltı sofralarınıza yepyeni bir lezzet katmak istiyorsanız, börek tadında kızarmış ekmek tarifi ile tanışın. Bayat ekmeklerinizi değerlendirmenin en lezzetli ve pratik yolu bu tarifle mümkün.

Meğer yıllardır yanlış yapmışız! Annenizin tarifini aratmayacak Fırında Biber Dolması Meğer yıllardır yanlış yapmışız! Annenizin tarifini aratmayacak Fırında Biber Dolması

Pratik ve lezzetli bir kahvaltı tarifi mi arıyorsunuz? Börek tadında kızarmış ekmek tarifi ile hem bayat ekmeklerinizi değerlendirebilir hem de kahvaltılarınızı şenlendirebilirsiniz. Bu tarif, 15 dakikada hazır ve çok lezzetli!

Kahvaltılık Kızarmış Ekmek Tarifi

Malzemeler

6 dilim tost ekmeği
1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı maydanoz
1 adet kapya biber
Yarım çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Kahvaltılık Kızarmış Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır?

Uygun bir kapta peynir,yumurta,maydanoz,kapya biber, baharatları ve zeytinyağını karıştırın. (sucuk veya salam da ekleyebilirsiniz )
Tost ekmeklerini pişirme kağıdı serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımdan eşit olarak yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dk pişirin.

Bu börek tadında kızarmış ekmek tarifi ile bayat ekmeklerinizi en lezzetli şekilde değerlendirebilirsiniz. Hem ekonomik hem de kolayca hazırlanabilen bu tarif, kahvaltı sofralarınızı şenlendirecek. Çocuklarınızın beslenme çantasında veya hafta sonu kahvaltılarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Deneyin ve farkı görün!

Editör: Haber Merkezi