Modern bir ülke kurma hayali ile hareket edilerek cumhuriyetçilik, halkçılık, milliyetçilik, laiklik, devletçilik ve devrimcilik ilkelerinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel ilkeleri olduğunu hatırlatan Boztepe, “Türk Siyasi hayatında; Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasiye geçişi ve demokrasisinin güçlenmesinde en büyük katkıyı Cumhuriyet Halk Partisi yapmıştır” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız, laik, demokratik, onurlu ve çağdaş bir devlet olarak var olması, güçlenmesi ve halkın mutluluğu için çalıştığını vurgulayan Kayahan Boztepe, çalışmaya da devam edeceğinin altını çizdi.

Cumhuriyet devrimi ve kazanımlarının daha da geliştirilmesi ve ileriye taşınması için tüm yıkıcı hareketlere karşı CHP’nin dimdik ayakta durduğunu kaydeden Boztepe, “Milletimizin verdiği yetki çerçevesinde bu kazanımların daha da geliştirilmesi ve geleceğe taşınması yolunda mücadelesine devam etmektedir.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

Kurtuluşun ve kuruluşun günü kutlu olsun. Kadrolarımız var, inancımız tam. 100 yıl önce kazandık, yine başaracağız. Geleceğin teminatı CHP iyi ki var, bizler de iyi ki CHP’liyiz. Atamızın izindeyiz” ifadelerini kullandı.