İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle hünerlerini sergiledi İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle hünerlerini sergiledi

Yozgat'ın Çekerek ilçesi, renkli ve coşkulu bir gün geçirmeye hazırlanıyor. Ünlü Bollywood yıldızlarını ağırlayacak olan Çekerek, Hindistan Kültür Festivali kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Festival, 8 Ekim Pazar günü 11:30-16:00 saatleri arasında, zengin ve çeşitli programlarıyla ziyaretçilerini memnun edecek bir gün vaat ediyor. Etkinlikler arasında Rafting Parkuru, Lavanta Adası gezisi, şato turu ve yemek, Millet Bahçesi ve Bilim Merkezi gezisi yer alıyor.

Etkinlikte yer alan isimler;

Etkinliğin yıldız misafirleri arasında Bollywood oyuncuları Suman Talwar, Shri. Naresh Vijay Krishna, Siva Balaji, film yapımcısı Tummalapalli Rama Satyanarayana, ses sanatçıları Neha Karode ve Anubhav Suman, Sufi müzik sanatçısı Adnan Salem, Haydarabad Qawwali Grubu Warsi Brothers, moda tasarımcısı Aslam Khan ve Seshu KMR gibi isimler bulunuyor.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ise yapmış olduğu açıklamada, ‘’Hindistan Kültür Festivali kapsamında kıymetli Bollywood yıldızlarını ağırlayacağımız etkinlik için çok heyecanlı ve mutluyuz. Etkinliğin Yozgat’ımız ve ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Festival programı şu şekilde;

11:30-13:00 - Rafting Parkuru: Ziyaretçilere rafting yapma imkanı ve ikramlar sunulacak.

13:00-14:00 - Lavanta Adası Gezisi: Misafirler, eşsiz doğa güzellikleri arasında keyifli bir zaman geçirecek.

14:00-15:00 - Şatoda Yemek: Katılımcılar, tarihi şato manzarası eşliğinde leziz bir öğle yemeğinin tadını çıkaracak.

15:00-16:00 - Millet Bahçesi ve Bilim Merkezi Gezisi: Bilim merkezinin etkileyici sergileri ve Millet Bahçesi'nin doğal güzellikleri keşfedilecek.

Yozgat Çekerek, bu bir günlük festival ile hem yerel halkı hem de bölgeye gelen turistleri unutulmaz anlarla buluşturmayı amaçlıyor. Hindistan Kültür Festivali kapsamında düzenlenen bu özel etkinlik, farklı kültürleri bir araya getirerek, katılımcılara farklı deneyimler ve yeni arkadaşlıklar vaat ediyor.

Festival, 8 Ekim pazar günü gerçekleşecek ve Bollywood yıldızlarını yakından görmek isteyen herkes bu benzersiz etkinliğe davetli.