Hitit Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Beslenme ve Diyetetik Biliminin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu konferans MYO Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda çok sayıda öğrenci, akademisyen ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Gökmeşe ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Osman Çubuk’un açılış konuşmalarıyla devam etti.

Programın devamında Dr. Dyt. Tuğba Köse, ‘’Cumhuriyetin 100. Yılında Beslenme ve Diyetetik Biliminin Dünü, Bugünü ve Geleceği’’ konulu sunumu gerçekleştirdi. Konferans Sonrasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Gökmeşe tarafından Dr. Dyt. Tuğba Köse’ye teşekkür belgesi ve hediyesi taktim edildi.

Öğrenciler istedi, istasyon açıldı Öğrenciler istedi, istasyon açıldı

Ardından konferans sonrasında Beslenme Ve Diyetetik Kulübü’nün 2021-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi İçerisinde Beslenme ve Diyetetik Kulübü Genel Kurulu’nda yer alarak destek ve katkıda bulunan yönetim ve denetim kurulunda bulunan öğrencilere, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Gökmeşe, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Osman Çubuk, Beslenme ve Diyetetik Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Dönmez Güngüneş tarafından teşekkür belgeleri taktim edilerek konferans sona erdi.