Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, ölümcül kas hastalığı SMA ile mücadele eden Minik İbrahim için düzenlenen kermesi ziyaret etti. 

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in selamlarını ileten Başkan yardımcısı Sarıyüce; kermes için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu belirtti. İbrahim bebeğin babaannesi ile konuşan Sarıyüce” Burada neye ihtiyacınız varsa yardımcı olmaya hazırız. Belediye Başkanımız Abdulkadir Bey’de bu konuda çok hassas. Evladımızın yaşaması için her zaman desteğe hazırız. Bu vesile ile de tüm hemşerilerimizi kermese davet ediyoruz. Evladımızın ilacını alabilmesi için hepimizin desteğine ihtiyacı var. Son bir buçuk kilosunun kaldığını duyduk. İnanın çok üzülüyoruz. Hepimizin evladı var. Hepimiz böylesine zorlu bir imtihanla maruz kalabilirdik. Lütfen az çok demeden evladımıza sahip çıkalım, destek olalım.”  dedi.

Sungurlu Ulu Camii: Tarihin tozlu sayfalarından günümüze! Sungurlu Ulu Camii: Tarihin tozlu sayfalarından günümüze!

İlçemiz Atatürk Meydanında düzenlenen kermeste İbrahim bebek için gözleme açan ve herkesi desteğe davet eden  Sarıyüce “ Kim elinden ne geliyorsa öyle destek olsun. Her şey maddiyat değil. Tabi ki hedef olan miktar çok yüksek, maddiyat önemli ama gücümüzün yettiğini yapmakta önemli. Manevi anlamda, iş yükü anlamında da desteğe ihtiyacı olan ailemize destek olalım. Bir tepsi börek açalım, bir tencere sarma saralım, bebeğimizin kampanyasını duyuralım. Allah’ın izni ile evladımızı ilacına kavuşturalım. “ ifadelerine yer verdi.