Ziyarette Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci ve ardından lise müdürlerine, Ülkü Ocaklarının yıl boyunca yaptığı ve yapılacak olan faaliyetler anlatıldı.
Bayram Çakır, “Ülkü Ocakları Genel Merkezinin özenle hazırladığı eğitim materyallerini, sınav ve eğitim videolarını, Genel Merkez internet sitesi üzerinden Türk gençliğine sunulan eğitim imkânlarını; Odak 2023 hızlı okuma yazılımını, Bilgi Ocakta internet sitesi ve oyunlarını, Bilgi Akını ve Ocaktabul zeka oyunlarını, Permakültür sürdürülebilir tarım projesini ilgili materyallerle anlattı.

Çorum'un gizli kalmış doğa harikası: Gölbel Yaylası ve Göleti Çorum'un gizli kalmış doğa harikası: Gölbel Yaylası ve Göleti

Misafirperverliklerinden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci Beye ve tüm lise müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Osmancık ilçe teşkilatımızın yıl boyunca gerçekleştireceği faaliyetlere Osmancıklı gençlerimizi davet ediyor, gençlerimizi Ülkü Ocaklarına bekliyoruz.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi 21. Yüzyıl Türk Asrı olacaktır.  Bu yüzyılı Türk Asrı yapacak olan dinamik ve her yönden donanımlı Türk Gençliği Ülkü Ocaklarında yetişiyor. Tüm gençlerimizi Ülkü Ocakları bayrağı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.