Çorum'un Bayat İlçesine bağlı 28 köyün içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Kunduzlu Arıtma Tesisi’nin tamamlanması için gerekli olan 12 milyon 500 bin TL ödenek aktarıldı.

Bayat İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna, Kunduzlu içme suyu ve paket arıtma projesinin tamamlanması için gerekli olan ödeneğin tahsisi konusunun il genel meclisi toplantısında gündeme geldiğini hatırlattı.

Yüzde 85’i tamamlanan projenin bitirilmesi için gerekli olan 12 milyon 500 bin TL ödeneğin meclisteki tüm üyelerinin oybirliği ile kabul edildiğini anlatan Ahmet Tuna, başta meclis başkanı Mehmet Bektaş olmak üzere tüm meclis üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti'de yeni dönem: İlçe Başkanlığına İbrahim Kaymaz atandı AK Parti'de yeni dönem: İlçe Başkanlığına İbrahim Kaymaz atandı

Projenin tamamlanması halinde ilçe merkezinin ve bağlı 28 köyün içme suyu ihtiyacının karşılanacağını dile getiren Ahmet Tuna, görev yaptıkları dönemlerde ilçenin bir çok sorununun çözümü ve yatırımın ilçeye kazandırılması için çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.