Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, aşkla çalışmaya, Çorum’u hem geliştirmeye, hem dönüştürmeye, hem de güzelleştirmeye devam edeceklerini, kendi tüm ilçe ve mahalleleriyle bir bütün olarak gördüklerini söyledi.

Aşgın, şehre kazandırdığı hizmetleri 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikaya sığdırdı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın Anitta Otel’de düzenlediği “Aşgınan Geçen Dolu Dolu 4 Yıl” başlıklı tanıtım toplantısına katılım ise yoğun oldu.
Toplantıya; AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Salonun tıka basa dolu olduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürerken Başkan Aşgın, şehre kazandırdığı alt yapıdan üst yapıya, spordan kültüre ve şehrin silüetini değiştiren dönüşüm hizmetlerini 40 ana başlıkta topladı. Aşgın’ın toplantıda gösterdiği performans ise sık sık alkış aldı.

Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Başkan Aşgın, toplantıya yoğun katılım gösteren protokol üyelerine ve vatandaşlara destekleri, takdir ve tebrikleri için teşekkür etti.

Aşgın'ın sunumunun ardından AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da birer konuşma yaparak, yapılan hizmetleri başarılı bulduklarını dile getirdi.

Toplantının ardından ise katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.