Sungurlu’nun gıda markası SUNTAT Mannheim Genel Merkezi’ni Almanya Başbakanı Olaf Scholz ziyaret etti. Sektörün öncü markalarından SUNTAT, Federal Başbakan ve heyetini ağırladı.

300’ü aşkın çalışanıyla 50 ülkeye ihracat yapan ve gıda sektöründe söz sahibi olan SUNTAT yetkilileri, Federal Başbakan Olaf Scholz ve heyetini genel merkezde ağırladı. Scholz ve heyetini SUNTAT Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan ile Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Kadir Baklan karşıladı. Naciye Baklan, Güner Baklan ile SPD Milletvekili Isabel Cademartori de Scholz ve heyetini karşılamaya eşlik etti.

FEDERAL BAŞBAKAN SCHOLZ: VİZELER KOLAYLAŞACAK

Çorum'un bu ilçesinde aileler ve çocuklar camide buluşuyor! Çorum'un bu ilçesinde aileler ve çocuklar camide buluşuyor!

SUNTAT çalışanlarıyla sohbet eden ve firmayı dolaşan Federal Başbakan Scholz, vize kolaylığı geleceğini söyleyerek, “Enflasyon ve enerji sıkıntısı yaşadık. Vatandaşlık ve vizeler kolaylaşacak. Yasayı Meclis’e sunduk” dedi. Scholz ayrıca, oturum izinlerinde sorun yaşandığını da sözlerine ekledi.

ZİYARETE YOĞUN İLGİ

İşçi ailesi olarak gelen bir ailenin çocuklarının ve torunlarının emek verdiği SUNTAT’a şükran ve teşekkür ziyareti anlamı taşıyan bu ziyarete Türk ve Alman basın mensupları ve SUNTAT çalışanları yoğun ilgi gösterdi.