Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Dedeler kırsal mahallesinde dün öğlen saatlerinde iki kadın arasında subaşında tartışma çıktı. Çıkan kavga eşler ve çocuklar arasında silahlı kavgaya döndü.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz! MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Su Meselesi Kanlı Bitti
Gündüz başlayan tartışma köy kahvesine sıçradı. Dedeler Mahallesi muhtarı Mehmet Ali Öztürk (53) aynı mahallede ikamet eden yakınları olan O.Ö (55) ve M.Ö (23) isimli şahıslarla su meselesi sebebiyle sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte M.Ö isimli şahıs yanında bulunan av tüfeği ile köy kahvesi önünde rastgele ateş açtı. Mehmet Ali Ö., kardeşi H.Ö(50) ve H.İ.Ö’ü(33) yara aldı.

Muhtarın Durumu Ağır

Hüseyin Öztürk (50) kaldırıldığı Sındırgı Devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Mahalle muhtarı M.A.Ö ve H.İ.Ö. ise Sındırgı Devlet Hastanesinde ön müdahalesi gerçekleşti. Ardından  ekipler Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk etti. Ağır yara alan muhtar Öztürk’ ün tedavi süreci yoğun bakımda devam ediyor. H.Ö. otopsi sonrası Dedeler Mahallesinde toprağa verildi. İHA’nın edindiği bilgiye göre şüpheli M.Ö ve O. Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.