Sungurlu’nun dünya çapında gıda markalarından Baktat, Antalya’da düzenlenen Anfaş 2024 Antalya Gıda Fuarına katılım gerçekleştirdi. 

Baktat Şirketler Grubu Avrupa Başkanı Mustafa Baklan’ını yanı sıra firmanın üst düzey yöneticilerinin de katıldığı fuarda, firmanın standına gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm müşteri ve tüketicilere teşekkür ettiler.

Baktat Şirketler Grubu’nun bünyesinde, Türkiye’de yerleşik 4, Almanya’ da yerleşik 9 olmak üzere 13 şirket yer alıyor. Yaklaşık 1600 çalışanı bulunan Baktat Şirketler Grubu, 3 bin 200’ün üzerindeki güncel ürün yelpazesiyle iç piyasa ve 54 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Çorum'da elektrik kaçağı faciası: Elektrik akıma kapılan kadın ve çocuk hastanelik oldu Çorum'da elektrik kaçağı faciası: Elektrik akıma kapılan kadın ve çocuk hastanelik oldu

Baktat, Baktat Bio, Suntat, Kervan, Egetad, 24 Ayar, Donna Rosa, Simge, Abo, Alice, Simge, Buket, Fire Of İstanbul, Esma ve Sütçüoğlu markalarıyla üretim gerçekleştiren Baktat Şirketler Grubu, Türk damak tadını yüksek kalite ile birleştirerek dünya pazarlarına başarıyla taşıyor.

38 yılı aşkın süredir gıda sektöründe faaliyet gösteren Baktat, insanı ve insan sağlığını önceleyen üretim politikası ve başarılı yönetsel çalışmaları neticesinde; BAKTAT ve SUNTAT markaları ile başta Avrupa ülkeleri ve olmak üzere tüm dünyada tanınan ve aranan bir marka haline geldi.