Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısına katıldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında, ana gündem 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri oldu.

İl başkanları toplantısında mahalli idareler seçimleri ve Cumhur İttifakının yol haritası hakkında önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, AK Parti ile müzakerede önceliklerinin Türkiye Yüzyılı olduğunun altını çizdi.

“AK PARTİ İLE BİRLİKTE ÇÖZEMEYECEĞİMİZ MESELE YOK”

'Özel' görüşme sona erdi 'Özel' görüşme sona erdi

Cumhur İttifakı olarak büyük resme baktıklarını, ormanın bütününe odaklandıklarını vurgulayan Bahçeli, “3 veya 5 belediye pazarlığında değiliz. Fitne akınına hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele yoktur. Bize düşen çok çalışmaktır. Yeni Yüzyılı'nı tek yürek olarak inşa etmeliyiz” diye konuştu.

Siyasi gayelerinin Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinin çatısını örmek, gelecek nesillere huzurlu, istikrarlı, güvenli, gelişmiş, temel sorunlarını köklü çözümlerle buluşturmuş bir ülkeyi miras bırakmak olduğunu belirten Bahçeli, “Milleti ve ülkesinin varlığı için candan, yardan ve yarınlardan vazgeçmeye yeminli olan Milliyetçi-Ülkücü hareket için esas amaç kazanacağı belediye sayısından daha fazla Türkiye'nin ve Türk milletinin ebedi saadet ve selametidir. Zehirlenmiş ve zincirlenmiş muhalefetin seçenek olmaktan bütünüyle uzaklaştığı bu dönemde, yeni yüzyılı tek yürek halinde inşa etmeliyiz” diye konuştu.