Pastaneleri bile kıskandıracak! Sadece bir paket Pudingle Muhteşem Kurabiyeler Pastaneleri bile kıskandıracak! Sadece bir paket Pudingle Muhteşem Kurabiyeler

Eğer pratik ve ekonomik bir kahvaltı tarifi arıyorsanız, az malzemeli pofuduk pankekler tam size göre. Hem hızlı hem de lezzetli bu tarif, sabahlarınızı tatlandıracak.

Az malzemeyle mükemmel lezzetler yaratmanın sırrını keşfetmeye hazır mısınız? Bu pofuduk pankek tarifi, kahvaltılarınızı bir üst seviyeye taşıyacak ve tüm ailenizi mutlu edecek.

Pofuduk ve lezzetli pankekler yapmanın en kolay yolu burada! Az malzemeyle, ekonomik ve pratik bu tarif, her sabahınızı şenlendirecek ve gününüze enerji katacak.

MALZEMELER

2 adet yumurta
1,5 - 2 su bardağı un
5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 su bardağı ılık süt
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı şeker

TARİF

Bir kabın içerisine yumurtanın beyazlarını, diğerine sarılarını ayırın.
Sarılarının üzerine süt, eritilmiş tereyağı ve toz şekeri ilave ederek karıştırın.
Beyazlarını iki katına çıkana kadar güzelce çırpın.
Yumurta sarılarının olduğu kabın içerisine un ve kabartma tozunu eleyerek ilave edin ve çırpın.
Ardından yumurta beyazlarını karışıma azar azar ilave edin ve spatula yardımıyla alttan üste söndürmemeye özen göstererek yedirin.
Yağlanmış bir tavaya pancake harcını istediğiniz kalınlıkta ve boyutlarda yayın. Kısık ateşte, tavanızın kapağı kapalı bir şekilde pişirin.
Üzerinde minik kabarcıklar olduğunda ve bir tarafı piştiğinde çevirin ve diğer tarafını da pişirin. İki tarafı kızardığında ocaktan alın.

Az malzemeli pofuduk pankek tarifi ile kahvaltılarınızı şenlendirmek artık çok kolay. Hem ekonomik hem de lezzetli bu pankekler, tüm aile üyelerinizin favorisi olacak. Şimdi sıra sizde, tarifi deneyin ve sabahlarınıza lezzet katın!

Editör: Haber Merkezi