Türk televizyonunun sevilen dizisi Arka Sokaklar, 661. bölümünde izleyicileri şaşırtacak bir gelişme ile karşı karşıya: Başak karakterinin hayatta kalıp kalmadığı merak konusu oldu.

İK'nın geleceğini neler bekliyor? İK'nın geleceğini neler bekliyor?

Arka Sokaklar dizisinin 661. bölüm fragmanı izleyicileri şaşırttı. Arka Sokaklar dizisinde ki Engin'in karısı Başak Avukat öldü mü? Arka Sokaklar'ın Başak'ı Perihan Ünlücan diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

Arka Sokaklar Başak öldü mü?

Engin’in karısı Başak rolünü oynayan Perihan Ünlücan, Servan adlı kötü adamın saldırısına uğruyor. Başına silah dayanan Başak, izleyicileri duygulandırıyor. Servan’ın bu beklenmedik hamlesi, dizinin heyecanını arttırıyor. İzleyiciler, Başak’ın yaşayıp yaşamadığını ve Perihan Ünlücan’ın dizide kalıp kalmayacağını merak konusu oldu.

Arka Sokaklar, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu haftalık dizisi olarak 18 yıldır devam eden bir polisiye, aksiyon, dram ve komedi dizisidir. Erler Film ve D Media  tarafından yapılan dizinin ilk bölümü 31 Temmuz 2006’da yayınlanmıştır. Dizinin yönetmeni Orhan Oğuz, senaristleri ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Barkın Şenüren ve Metin Arslan’dır.

Severek izlenilen Arka Sokaklar dizisi İstanbul’da asayiş şubesinde çalışan özel bir polis ekibinin hem ailevi hem de mesleki sorunları ve serüvenleri işlenmektedir. Ekip, görevleri esnasında farklı ve ilginç insan öyküleriyle karşı karşıya gelmektedir. Bu öykülere, deneyimli ve babacan bir lider olan İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Soylu, hem ekip arkadaşlarına hem de izleyicilere rehberlik etmektedir.

Arka Sokaklar dizisinin 661. bölüm fragmanında  Avukat Başak motosikletli bir grubun saldırısına uğrar. Sonraki fragmanda hastaneye götürüldüğü ve ekibin Andaç adlı örgüt başına karşı harekete geçtiği görülür. Bu bölümde Avukat Başak’ın hayatta kalıp kalmadığı belli olmaz ama son bölümde öldüğü anlaşılıyor. Dizinin bölümünde neler olacak hep beraber göreceğiz.

Perihan Ünlücan Kimdir?

 Perihan Ünlücan, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, 1.76 metre uzunluğunda, 60 kilo ağırlığında ve Balık burcu bir kadındır. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamlamış, ardından Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü’nden mezun olmuştur.

Perihan Ünlücan, İstanbul’da doğup büyüyen bir oyuncudur. Bir röportajında, çocukluğunda ayna karşısında taklit yapmayı, şarkı söylemeyi veya makyaj yapmayı sevmediğini söylemiştir. Kocaeli Üniversitesi Fizik bölümünde okurken, Gül Oğuz’un desteğiyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.

İlk olarak 2009 yılında yayınlanan Kış Masalı adlı dizide rol almıştır. Bu dizide, aile ve dram türündeki ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Bursa’da çekilen dizide, Gül Oğuz’un yönettiği Yıldız karakterini canlandırmıştır. İlk dizisindeki heyecanını şöyle anlatmıştır: “Hiç sahneye çıkmamış, şiir bile okumamış biri olarak, kendimi birden Bursa’da Kış Masalı setinde buldum. Çok heyecanlanmıştım. Ne olduğunu anlamadım. Sahnem bittiğinde, Gül Oğuz ‘Perihan’ın ilk sahnesi, alkışlayalım’ dedi. Böyle başladım.” 2014 yılında ise Polis Akademisi: Alaturka adlı filmde ilk sinema deneyimini gerçekleştirmiştir.

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında başlayan Perihan Ünlücan, ilk olarak “Kış Masalı” adlı dizide rol almıştır. 2010 yılında Pepsi reklamında oynamış, 2014 yılında ise “Polis Akademisi: Alaturka” filminde sinema deneyimi yaşamıştır. Aynı yıl “Karadayı” dizisinin kadrosuna katılmış, 2015 yılında “Hatırla Gönül” dizisinde yer almıştır.

2017 yılında “Kırlangıç Fırtınası” ve “Ver Kaç” adlı yapımlarda rol alan Perihan Ünlücan, son olarak “Arka Sokaklar” dizisinin 15. sezonunda izleyici karşısına çıkmıştır.

Editör: Haber Merkezi