BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde

Annelerin bağlılık, fedakârlık, cömertlik ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Ağar, "Annelerimizin huzur ve güven veren varlıklarını hayatımızın her anında hisseder; sevgi ve sıcaklıklarına her daim ihtiyaç duyarız." dedi.

Dr. Ağar, annelerin çocuklarının eğitim ve gelişimi için gösterdikleri çaba ve fedakarlıkların, geleceğin inşasında büyük bir rol oynadığını vurguladı. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs geren annelerin, kadın olarak da toplumda hak ettikleri yeri almanın ülkemizin geleceği ve kalkınması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Murat Ağar mesajında, "Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için en değerli hazinedir. Onları layıkıyla sevmek, mutlu etmek, onlara en zor zamanlarında hizmet etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, her daim hayır dualarını almak, gurur duyacakları evlat olmak annelerimiz için en büyük armağandır." sözlerine yer verdi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü, mesajının sonunda vatanın bağımsızlığı, milletin birliği ve beraberliği için canını feda eden şehitlerin annelerini özellikle anarak, tüm annelerin ve anne şefkati taşıyan tüm kadınların Anneler Günü'nü en içten dileklerle kutladı.

Haber Merkezi