Çorum Belediyesi, gençleri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne götürüyor. 30 Ağustos’ta başlayan gezi kapsamında 500 kişi Teknofest ile buluşuyor. 

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ankara’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Etimesgut Havalimanı’nda 30 Ağustos’ta başlayan Teknofest etkinlikleri 3 Eylül’e kadar devam edecek.  Çorum’dan da gençler Çorum Belediyesi’nin düzenlediği gezilerle Teknofest’e katılma fırsatı buluyor. Çorumlu 100 genç, açılış gününde Çorum Belediyesi’nin organizasyonuyla Teknofest’te yerini aldı. 

Yerli ve milli teknoloji ürünlerini yakından görme fırsatı bulan gençler, gün boyu alanda incelemelerde bulundu. TEKNOFEST heyecanını yaşayan gençler, kendilerine bu fırsatı sunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. 

Instagram'dan devrim niteliğinde güncelleme: Çıplak fotoğraflara son! Instagram'dan devrim niteliğinde güncelleme: Çıplak fotoğraflara son!

Gençlerin teknolojiye ve bilime olan ilgisini artırmayı hedefleyen Çorum Belediyesi, 30 Ağustos’ta başlayan gezilerde toplam 500 kişi TEKNOFESET’e götürülecek.  Gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen geziler kapsamında gençler Ankara’da Millet Kütüphanesi ve 15 Temmuz müzesini de ziyaret ediyor. 

“Türkiye'nin geleceği gençlerin ellerinde şekillenecek”
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gençleri teknoloji ve inovasyonla buluşturmanın önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin geleceğinin bu gençlerin ellerinde şekilleneceğine inandığını belirtti. Başkan Aşgın “İstedik ki gençlerimiz gelişen teknolojiyi, ülkemizin yerli ve milli teknoloji hamlesini yakından görsün, Bu organizasyonun gençlerimizin ufkunu genişleteceğine inanıyorum.” dedi.