İçişleri BakanYerlikaya: "Her bina umutları başlatıyor" İçişleri BakanYerlikaya: "Her bina umutları başlatıyor"

İdris Şahin'in, 2018 yılında yapımına başlanan ancak teslimi gerçekleşmeyen ve teslimi için net bir tarihi bulunmayan Emekli TOKİleri konusunu meclis gündemine taşıdı.

1 Temmuz'da teslimi gerçekleşeceği söylenen ve son durumunda net olmamak ile birlikte kışa kalmadan teslimi yapılacak denilen TOKİ konutları için "09/08/2023 tarihinde; 'Hak sahibi emeklilere söz konusu konutların inşaatı bitirilerek anahtar teslimi hangi  tarihte gerçekleşecektir? Bu konutların geç teslimi nedeni ile hak sahibi emeklilerin uğradığı zararların tazmini için herhangi bir işlem yapılacak mıdır?" sorularını yönelttiği ve gündeme getirdi.

DEVA Partisi İl Başkanlığın tarafından yapılan açıklamada, “Partimizin  fahri Çorum Milletvekili Sayın İdris Şahin beyin Çorumlunun dertlerine derman olmak, evlerine kavuşmayı bekleyen yüzlerce emeklinin mağduriyetinin giderilmesi ve hayallerinin gerçekleşmesi için vermiş olduğu desteğe teşekkür ederiz. Çorum'da taş üstüne taş koymak için çalışmaya hazır başta fahri Çorum milletvekili İdris Şahin bey olmak üzere DEVA Partisi milletvekillerinin hazır bulunduğunun tüm Çorum halkınca bilinmesi isteriz” ifadelerine yer verdi.