Altın Koz Sosyal Tesislerini doğa turizminin merkezi haline getirmek için Oğuzlar Belediyesi tarafından çalışmalar devam ediyor.

Oğuzlar Belediyesi tarafından faaliyet gösteren Obruk Barajı sahilinde muhteşem doğasıyla büyüleyen Altın Koz Sosyal Tesislerinin potansiyelini arttırmak ve daha fazla turiste hitap etmek için Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tesis civarındaki eğimli araziler karavanların konaklayabileceği şekilde düzenlenmesinin ardından yerli, yabancı tüm karavan tatilcilerine kapılarını açacak.

Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci görevine başladı Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci görevine başladı

Oğuzlar'ın turizm potansiyelini arttırmak için sürekli yenilik, sürekli gelişimi hedefleyerek çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Altın Koz Sosyal Tesislerimiz bünyesine kazandıracağımız karavan park ve yakın zamanda yapılacak bungalov evler ile ilçemizin turizm potansiyeli artacak, bacasız sanayi turizm ile ilçemiz büyüyecek, gelişecek.Yaptığımız çalışmaların turizme sağlayacağı katkı ilçemize hayırlı olsun" dedi.