Futbol tutkunları, Trendyol 1. Lig'deki heyecanı kaçırmak istemeyecek! 13 Nisan Cumartesi günü, İzmir'in köklü takımlarından Altay, temsilcimiz Çorum FK ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu önemli karşılaşma, akşam saat 19:00'da başlayacak. İşte maçla ilgili tüm detaylar!

Altay - Çorum FK arasındaki bu zorlu mücadele, Trendyol 1. Lig'de sezonun kritik karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor. Süper Lig iddiasını sürdürmek isteyen Çorum FK play off yarışında konumunu güçlendirmek için sahaya çıkacak. Maçın canlı yayın bilgileri futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Altay - Çorum FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ALTAY - ÇORUM FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Ahlatcı Çorum FK, yarın deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek. 

Bakan Bak’tan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı Bakan Bak’tan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı

Alsancak Mustafa Denizli  Stadyumu'nda oynanacak olan maçı İstanbul Bölgesi'nden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı'nın bu maçtaki yardımcılıklarını ise  Konya Bölgesi'nden Abdülhamid  Söyler ile Eskişehir Bölgesi'nden Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. Lig'den düşmesi kesinleşen Altay  ile Play-Off adına mücadele eden Ahlatcı Çorum FK arasında oynanacak olan maçta İstanbul Bölgesi'nden Yakup Özhan 4.hakem olarak görev yapacak.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU? 

 Ahlatcı Çorum FK, yarın deplasmanda oynayacağı rakibini ilk yarıda rahat geçti. 26 Aralık 2023 tarihinde Çorum'da oynanan maçta Kırmızı-Siyahlılar, 63. dakikada Ozan Sol, 76.Thomas ve 
83. dakikada Gökhan Karadeniz'in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrışmıştı.

Altay - Çorum FK maçı 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.