İSTANBUL (AA) - Akbank, ocak ayı boyunca Juzdan uygulaması üzerrinden Axess ve Wings sahiplerine özel 9 bin 700 lirayı aşan chip-para ve 460 binden fazla mil puan kazanma imkanı ile yüzde 20'ye varan indirim fırsatları ve taksit kampanyaları sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Akbank; Axess ve Wings ile müşterilerine kazandırmaya ve onların ödemelerini kolaylaştırmaya devam ediyor.

Axess ve Wings sahipleri, eğitim kurumlarındaki 1000-600 bin lira arasındaki peşin harcamalarını 5 taksitte ödeme imkanına sahip olabiliyor. Ayrıca 31 Ocak'a kadar Axess ile yapılan 50 bin lira ve üzeri eğitim harcamasına ise 500 lira, 250 bin lira ve üzerine 1000 lira chip-para kazanma imkanı bulunuyor.

Wings sahipleri ise yine aynı dönemde eğitim kurumlarında yapacağı 50 bin lira ve üzeri ödemelerde ödeme tutarı kadar (en fazla 150 bin) mil puan kazanabiliyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için Juzdan uygulamasından kampanyalara katılmak yeterli oluyor.

TAV Havalimanları'nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor TAV Havalimanları'nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor

Juzdan'da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, mil puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.