Muhsin Dere başkanlığı devretti, Mina Reyhan Koca Sungurlu Belediye Başkanı oldu! Muhsin Dere başkanlığı devretti, Mina Reyhan Koca Sungurlu Belediye Başkanı oldu!

AK Parti’nin Sungurlu İlçe seçim bürosu düzenlenen bir törenle açıldı.

Törene AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, İl Başkanı Murat Günay, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç, Belediye Başkan Adayı Ömer Tök ile partililer katıldı.

Açılış öncesinde İl Başkanı Murat Günay, Milletvekili Yusuf Ahlatcı esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyip taleplerini alarak Belediye Başkan Adayı Ömer Tök’e destek istediler.

Açılışta İlçe Başkanı Nuh Aluç ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur birer selamlama konuşması yaparken, Başkan Adayı Tök ise, projelerinden ve yapmayı planladığı icraatlarından bahsetti.

CUMHURBAŞKANIMIZIN SUNGURLU’DA  BAŞKAN ADAYI ÖMER TÖK’TÜR

İl Başkanı Murat Günay ise, Sungurlu’nun kendisi için çok önemli olduğunu belirtirken, “Sungurlu’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir tane adayı vardır, o da Ömer Tök’tür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleriyle AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayımız Ömer Tök'ü Sungurlu'ya, Sungurlumuzu Ömer Tök'e emanet ediyorum” diye konuştu.

359 TOKİ KUNUTU YAPILACAK

Milletvekili Yusuf Ahlatcı ise, “Buraya gelirken TOKİ Başkanımızla konuştum, önümüzde ki hafta 359 konutluk TOKİ’miz projesi tamamlanıp ihaleye çıkıyor. Sungurlu’muza hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Ahlatcı, “Her yerde her zaman Sungurlum benim memleketim diye konuşuyorum. Sungurlu’muz sadece Çorum’umuzun değil Türkiye’nin de en önemli en büyük en stratejik ilçesi haline geldi. Nasıl oldu bu işler, başımızda bir büyük lider var, Recep Tayyip Erdoğan var. Kimse üstüne bir şey alınmasın dünya da mazlumların gözü onda. Sungurlu’muza onun emriyle, onun onayıyla yaptığımız fabrikalar daha az, daha çok şeyler kazandıracağız Sungurlu’muza inşallah” ifadelerini dile getirdi.
Yoğun katılımın olduğu ve adeta miting havasında geçen seçim bürosunun açılışı, yapılan duanın ardından kurdele kesilmesiyle sona erdi.