AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu'nda başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede önemli açıklamalarda bulundu. İsrail ile Hamas arasındaki gerilime ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafları itidalli davranmaya davet etti. İşçi, memur ve emekli maaşı için yeni müjdeler vermeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, emekli memur maaşları için ilk kabine sonrası bir müjde vereceklerini ifade etti. İşte Erdoğan'on o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Yeni anayasa, terörle mücadele ve yerel seçim ile ilgili mesajlar veren Erdoğan, işçi, memur ve emeklilere de yeni müjdeler vermeye devam edeceklerini belirtti. Erdoğan, emekli memur maaşları ile ilgili ilk kabine toplantısı sonrasında bir müjde vereceklerini de duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Özgür Özel çağrı yaptı, Çorum CHP Gençlik Kolları harekete geçti! Özgür Özel çağrı yaptı, Çorum CHP Gençlik Kolları harekete geçti!

AK Parti'nin bugüne kadar verdiği mücadeleye destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Cumhur ittifakındaki tüm ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

14-28 Mayıs seçimlerindeki gayretleri asla unutmayacağız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde bu kararlı tutumu yeniden sergilemeye hazır mıyız?

'İŞÇİ, MEMUR VE EMEKLİLERİMİZE YENİ MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız. Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili de bakanlığımız toplantısını yapıyor. İlk kabineden sonra yeni müjdemizi açıklayacağız.