Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, yeni yönetimi ile ilk toplantıyı gerçekleştirip görev dağılımı yaptı. Günay yerel seçimlerde bütün belediyeleri kazanmak için tüm güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkezinden yönetim kurma yetkisi verilmesinin  ardından çalışmalara ara vermeden devam eden İl Başkanı Murat Günay, parti il binasında yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulu ile yapılan toplantıda görev dağılımı yapılırken, Başkan Günay 31 Mart seçimleri için de iddialı konuştu.

“BÜTÜN BELEDİYELERE TALİBİZ”

Toplantıda konuşma yapan Başkan Murat Günay, yerel seçimleri hedef gösterdi. "İlk günkü aşkla durmak yok yola devam" diyerek çalışmaya başlayacaklarını dile getiren Günay, “2024 yerel seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde hem deneyimli hem de enerjisi yüksek bir yönetimle geçmişin deneyimini gençlerimize aktarıp gençlerimizden aldığımız enerji ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yol yürümeye devam edeceğiz.  Cumhur ittifakı olarak bütün belediyelere talibiz. Bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız. Çorum ve ilçelerinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuşan Günay; Şimdiye kadar teşkilatlarımızda görev alan tüm dava arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim diye sözlerine devam etti.

AK PARTİ YÖNETİMİNDE YER ALAN İSİMLER

İl Yönetim Kurulu: Murat Günay, Elif Nur Öztürk, Ali İlker Tosun, Melikşah Çağlar, Aylin Alveren Özen, Ümit Körekoğlu, Cemile Merve Karakaya, Abdullah Gözübüyüklü, Canan Bıyık,Fatih Ceylan,Bahattin Tayfun Buğdüz,Kadir  Yüksel,Onur Şirin,Yeliz Kaldırımcı,Zehra Yılmaz Ekici,Reha Uysal,Tuğrul Topuz,Ali Evlüce,Arife Betül Gülgün,Mustafa Kılıç,Abdulbaki Kartancı,Türker Semih İstanbullu,Abdulkadir Karakuş,Yüksel Kaya,Mahmut Sayın,Abdullah Gömeç,Necip Kadri Yücel,Sedat Partici,Havva Kahraman,Emre Çıtak,İbrahim Kalelioğlu,İbrahim Ahıshalı,Seval Demirci,Tuncay Yalçınkaya,Aslan Sancı,Esra Nur Kılıçoğlu,Rıza Coşar,Murat Özcan,İdris Kesgin,Levent Batman,Celal Bozdağ,Gürsel Şenol,Uğur Beker,Samet Gayı,Davut Ak,Zekeriya Kuyumcu,Mustafa Akdemir, Halil İbrahim Altan, İsmail Furkan Kınıklı, Mesut Genç, Mine Karahan,Emre Gül, Seyfullah Cört, Abdullah Aydın, Memiş Bölükbaş, Meftun  Koldaş, Latif Topuz, Merve Kondakcı, Sefa Doğan, Pınar Gülnaz

İL YÜRÜTME KURULU

İl Başkanı: Murat GÜNAY
İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı: Ali EVLÜCE
İl Teşkilat Başkanı: Mustafa KILIÇ
İl Seçim İşleri Başkanı: Abdulbaki KARTANCI
İl Tanıtım Medya Başkanı: Aylin ALVEREN ÖZEN
İl Dış İlişkiler Başkanı: Esra Nur KILIÇOĞLU
İl Sosyal Politikalar Başkanı: Arife Betül GÜLGÜN
İl Yerel Yönetimler Başkanı: Abdullah GÖZÜBÜYÜKLÜ
İl Ekonomi İşler Başkanı: Abdulkadir KARAKUŞ
İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Necip Kadri YÜCEL
İl Mali ve İdari İşler Başkanı: Yüksel KAYA
İl Ar-Ge Başkanı: Mahmut SAYIN
İl İnsan Hakları  Başkanı: Abdullah GÖMEÇ
İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Ali İlker TOSUN
İl Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı: Türker Semih İSTANBULLU
İl Genel Sekreteri: Elif Nur ÖZTÜRK

Komisyonlar: 

ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZi BAŞKANI: 

Emre ÇITAK

YAŞLI KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANI:

Sedat PARTİCİ

ŞEHİT KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANI:

Uğur BEKER

ESNAF VE AHİLİK KOMİSYONU:  

Gürsel ŞENOL, Aslan SANCI, Celal BOZDAĞ, Samet GAYI, Emre GÜL