Bu zamana kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı mitingleri başarılı bir şekilde organize eden Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan bu defa da Van'a gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Mayıs Cuma günü Van'da yapacağı mitingin organizasyonu için çalışmalara başlayan Milletvekili Ceylan, Van teşkilatı ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Milletvekili Ceylan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapacağımız miting öncesi İl Başkanımız Emre Güray ve Miting Komisyon Üyelerimizle miting hazırlıklarımızla ilgili istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştiriyoruz"dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın hikayesini hep birlikte yazacaklarını belirten Milletvekili Ceylan, "Sevdamız bir, Gönlümüz bir. Kalbimiz, kıblemiz, imanımız bir; Şanlı hilalimiz bir, yıldızımız bir" diye konuştu.

Milletin bozgunculara fırsat vermeyeceğine vurgu yapan Milletvekili Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü;  "Bir tarafta büyük Türkiye vaad eden Cumhur İttifakı, diğer tarafta ABD ve AB'nin emir kulu sözüm ona Millet İttifakı, evet 14 Mayıs'ta söz de karar da milletin olacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurulu dünya düzeninin temel taşlarıyla oynayıp, insan ve vicdan merkezli siyasetini sürdürüp, küresel tehditlere restlerle karşılık verdiği sürece Ona olan muhabbet ve desteğimiz artarak devam edecektir.

Özgür Özel: Her sendikanın etkinliğinde olacağız Özgür Özel: Her sendikanın etkinliğinde olacağız

Zaman değişse de oyun aynıdır, senaryo aynıdır, alçaklığın şeklinde ve şemasında değişiklik görülmemiştir, bu Millette feraset sahibidir. Hainlere bozgunculara geçit vermeyecektir!

14 Mayıs seçimleriyle Türkiye yeni bir döneme başlayacak, yüksek bir katılımla, 15 Temmuz ruhu sandıkta tecelli edecek, siyaset ve demokrasi güçlenecek.

Bu topraklar kolay vatan olmamıştır. Vatan; fetihtir, seferdir, semadır, kuşanılan kılıçtır, edilen duadır, beşikten mezara damarlarımızda ki kandır. Hainlere geçit vermeyeceğiz,14 mayısta Erdoğan diyeceğiz!

Kul hakkı nedir, sormuş KK
Kul hakkı nedir bilir misin ?
Eren bülbülü, Fethi Sekini, Aybüke öğretmeni, Yasin Börüyü Bedirhan bebeği ve binlercesini şehit edenlerle saf tuttun. Gözlü yaşlı anaların, evlatların eşlerin vebali boynunadır!

Allah’ın izniyle; 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle el ele gönül gönüle hep birlikte yeni bir zafere imza atacağız" dedi.