Yaptığı başarılı çalışmalar sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm programlarını organize eden Milletvekili Ceylan, bu defada Denizli programı için kolları sıvadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'de bugün (Çarşamba) saat 16.30'da 29 Ekim Bulvarı'nda yapacağı mitingin sorunsuz geçmesi için sürekli il ve ilçe teşkilatları ile toplantılar yapıyor.

Milletvekili Ceylan, Büyük ve güçlü Türkiye’nin güçlü lideri, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de 29 Ekim Bulvarı'ndaki Toplu Açılış ve Miting öncesi İl Başkanlığında AK Parti MKYK Üyesi Nurcan Dalbudak, İl Başkanı Yücel Güngör, Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Tan, Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve teşkilat ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Teşkilat ile yaptığı toplantıda konuşan Milletvekili Ceylan, Yedi düvele karşı ümmetin yükünü yüklenmiş adamın 2023 hedeflerinde ve daima haklı davasında son nefese kadar mücadelelerine ve desteklerine devam edeceklerini kaydetti.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Yeni Türkiye’nin Mimarı Sessiz yığınların, Kısık seslerin sesi Kimsesizlerin kimi, mazlumların sesi, darbe savar Lider, Türkiye’nin Lideri, Dünya Lideri ''Cumhur'' Başkanıyla tek yürek olacağını belirten Milletvekili Ceylan, 14 Mayıs'ta yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan diyeceğini ifade etti.

“Kolay değil bir ülkeye sevdalı olmak”, işte sevdalı yürekler Cumhur İttifakı’nda bir aradadır 'diyen Milletvekili Ceylan, konuşmasında şunları söyledi;
"Korunan İstiklalimiz ve İstikrarımız, Hazırlanan da İstikbalimizdir.

Aldığı her nefes milletine adanmış.. Yürüdüğü yol vatanına adanmış. Aşk ile çalışan yorulmazmış... Allah seni başımızdan eksik etmesin Reis. 

Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, sevindirmeyeceğiz. 

Bursa Yıldırım’da 5 yıl nasıl geçti? Bursa Yıldırım’da 5 yıl nasıl geçti?

Türkiye üzerinde kirli plan yapanların oyunlarını bozmak için 14 Mayıs'da kurulacak sandıklarda güçlü bir iktidar, güçlü Meclis, sürekli istikrar için azmimiz, inancımız kavi. Yeni asra silinmez izler bırakacağız" diye ifade kullananCeylan toplantı akabinde yapılacak olan miting alanında incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi