14 Mayıs seçimleriyle ilgili çalışmalarına start veren AK Parti’den yarından itibaren illerde toplu açılış ve mitingler gerçekleştirilecek. Parti Genel Merkezi, başta Çorum olmak üzere birçok ilde miting ve benzeri organizasyonları başarıyla yapan MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bu dönemde de önemli görevler üstlenecek.

Milletvekili adayı gösterilmemesine rağmen genel merkezin vazgeçmediği isimlerinden biri olan Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Afyonkarahisar’da yapacağı toplu açılış ve mitingin organizasyon görevini üstlendi.

Ceylan, törenler için Afyonkarahisar’a giderek çalışmalara başladı. Ceylan’ın daha sonra da Denizli’ye geçerek orada yapılacak toplu açılış ve mitingi organize edeceği öğrenildi.Afyonkarahisar’daki çalışmaları büyük bir titizlikle yöneten MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Davamız hak, yolumuz doğru, niyetimiz halis” ifadelerini dile getirdi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında Seçim Koordinasyon Merkezinde İl Başkanı, Belediye Başkanı, Milletvekili Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle seçim çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunan Ceylan, “Türkiye Yüzyılı için kapı kapı çalışmaya, gönüllere girmeye, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da AK davamız için durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“İnancımız tam, 15 Mayıs günü yine aynı şekilde Türkiye’mizin her yerinde ve burada da büyük bir mutluluk ve heyecanla zaferimizi kutluyor olacağız” diyen Ceylan, “Türkiye Yüzyılı vizyonu içerisinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam diyecek inşallah. Manevi değerlerimize, örf ve adetlerimize müdahale edenlere, küçümseyenlere, tepeden bakanlara, ezandan rahatsız olanlara, seccadelere, mescitlere ayakkabı ile basanlara bu millet oy vermez. İçimizdeki mandacılara haddini bildirmek için, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’i Müslüman gönüllerle buluşturan güçlü iradeye sahip çıkmak için, Türk ve Türkiye Yüzyılına sahip çıkacağız. 14 Mayıs Tayyip Erdoğan’ın ikbali meselesi değil, Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devletinin beka meselesi bugüne kadarki kazanımlarının taçlandırılmasıdır.
Bu bir hak batıl mücadelesidir. Hakkın yanında olmak Hakka yakın olmaktır” açıklamasında bulundu.

Özgür Özel: Her sendikanın etkinliğinde olacağız Özgür Özel: Her sendikanın etkinliğinde olacağız

Haber Merkezi