Manisa’da program için İl Başkanlığında toplantılar yapmaya başlayan Ceylan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, teşrifiyle 24 Nisan Pazartesi günü Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda saat 16.00'da yapılacak olan Toplu Açılış ve Miting öncesi AK Parti Manisa İl Başkanlığında teşkilatla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Hak davası, aziz millete hizmet için, “Doğru Adam, Doğru Adımlarla” yola devam ettiklerini anlatan Ceylan, AK Partinin kurulduğu günden beri girilen her seçimi, bu çetin mücadelenin yeni adımı olarak esas aldıklarını belirterek, “2002 seçimlerine 'Tek başına iş başına' diyerek gittik. 2007 seçimlerine 'Durmak yok, yola devam' diye gittik. 2011 seçimlerinde 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün' dedik. Milletimiz tercihlerini istikrardan yana kullandı. 2015 seçimlerine 'Sen ben yok, Türkiye var' diyerek gittik. Türkiye'yi yanımızda bulduk. 2018 seçimlerine 'Vakit Türkiye vakti' diyerek gittik. Bugün de Türkiye Yüzyılı için 'Doğru adımlar' diyerek bir kez daha milletimizin huzurundayız” dedi.

AK Parti’nin, milletimizle gönül gönüle, omuz omuza tarihi bir demokrasi ve kalkınma mücadelesi yürüttüğünün altını çizen Ceylan, “Türkiye Yüzyılı sadece bizim değil, İslam aleminden Türk dünyasına tüm dostlarımızın tüm insanlığın ortak yüzyılı olacaktır” ifadelerini dile getirdi.

 “Allah'ın izniyle yine 14 Mayıs’ta 1950'deki inanç ve iradeyle 'Yeter söz de karar da milletindir' diyerek seçimleri kazanacağız” diyen Ceylan, “Bu millet geçmişte olduğu gibi 2023 yılında da Türk milleti sevdalılarını mahcup etmeyecektir. Gayri milli düşünen, ülkesine hasım olan, ülke düşmanlarıyla siyasi ikballeri için pazarlık yapan, tüm siyasileri mağlubiyetle tanıştıracaktır” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün

AK Parti’nin, Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahip olduğunu belirten Ceylan, “Milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılıyla zirveye çıkartıp, ardından da inşallah mücadele bayrağını devredeceğimiz gençlerimizin adım adım bu vizyonu inşasına şahitlik edeceğiz” dedi.