Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ligde kendileri adına henüz biten bir şey olmadığını söyledi. Son haftalarda hem oyunsal, hem de disiplin anlamında mücadeleyi bırakmadan Play-Off potası içine girdiklerinin altını çizen Özbalta, Salı günü deplasmanda oldukça güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

Kendisi, ekibi ve futbolcularının ligde henüz biten bir şey olmadığının farkında olduklarına işaret eden Ahlatcı Çorum FK tecrübeli Teknik Direktörü Serkan Özbalta, kulübün resmi instagram sayfasından yayımlanan açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

Çorum'un gururları: Mert İlbars ve Samet Yaldıran Türkiye Şampiyonu oldu! Çorum'un gururları: Mert İlbars ve Samet Yaldıran Türkiye Şampiyonu oldu!

"Salı günü deplasmanda planlaması ve yapılanmasını tamamlamış, kendi sahasında kazanma arzusu üst düzey bir takımla oynayacağız. Biz her maça olduğu gibi bu maçta da inatçı ve mücadeleci yapımızı ortaya koyacağız. Kazanmak adına sahaya çıkacağımız bu maçtan da taraftarımızın desteğiyle kazanmak için  mücadele edeceğiz"