İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi

Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısına milletvekili adaylarının yanısıra Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Agah Karapıçak, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin her bir kelimesini emir telakki ederek gösterdiği hedefe yürüdüklerini belirtti.

 “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diye hep haykırdıklarını ifade eden Karapıçak, Gayemiz Sayın Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'i ezici bir oy oranıyla kazandırmak, milli şuurun perçinlenmesi, Cumhur İttifakının ruhunun dirayeti ve ilimizde hizmet yarışının hız kazanması adına Milliyetçi Hareket Partisinin meclisteki çoğunluğunu elde etmektir. Niyazım ve inancım o dur ki; İnşallah bu fotoğrafı 15 Mayıs sabahında Türkiye Büyük Millet Meclisinde de vereceğiz. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Çorum için ise gelecek Milliyetçi Harekettir. Konuşmamı daha fazla uzatmadan bugün burada sizlere hitap edecek olan her birisi zaten ilimizi ve sizleri fazlasıyla iyi tanıyan içimizden olan değerli vekil adaylarımıza hoş geldiniz diyerek hepinizi selamların en güzeli ile selamlıyorum” dedi.

Haber Merkezi