Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü gürültü kirliliğine neden olan ve vatandaşları oldukça rahatsız eden abartı egzozlu motosiklet ve araçlar üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Abartı egzozlu motosiklet ve otomobillerin gürültü kirliliğine yol açması ve vatandaşların bu konuda gelen yoğun şikayetlerini dikkate gelen Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü bu konudaki çalışmalarına ağırlık verdi.

Abartı egzozlu araçlar üzerinde sürekli yapılan çalışmalar kapsamında bu egzozların temini ve takılması konusunda uzman tamirciler Emniyet Müdürlüğüne çağırılarak toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda otomobil ve motosiklet egzoz tamircilerine vatandaşın abartı egzoz taleplerini yerine getirmemeleri uyarısında bulunuldu.

Yapılan uyarı ve tebligata rağmen kurala uymayan tamircilere ve abartı egzoz taktıran sürücüye caydırıcı nitelikte cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Vatandaşların huzur ve güvenini bozan abartı egzozlu araçlar günün 24 saati takip edilerek gürültü kirliliğinin üstesinden gelineceği belirtilirken, bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeyeceği kaydedildi.