Erbaa'da bir skandal olay gün yüzüne çıktı. 9 yaşındaki A.K., 3 yıldır komşuları Onur K. (20) tarafından cinsel istismara uğradığını belirtti. Korkunç olay, küçük kızın yaz tatilini geçirdiği Bursa'da yaşadıklarını arkadaşlarına anlatmasıyla ortaya çıktı.

Manisa İtfaiyesi'nden samanlık yangınları uyarısı Manisa İtfaiyesi'nden samanlık yangınları uyarısı

A.K.'nin ebeveynleri 3 yaşında boşandı ve velayet dava sonucu babasına verildi. Çevresu köyünde babası ve babaannesiyle yaşayan A.K., iddiaya göre 3 yıldır komşuları olan Onur K. tarafından cinsel içerikli görüntüler izlettirildikten sonra istismara uğramaya başladı. Korkutulduğu için yaşadıklarını kimseye anlatamadığını belirten küçük kız, bu yıl yaz aylarında annesinin yanında kaldığı Bursa'da arkadaşlarına durumu açıkladı. A.K.'nin annesi, kızının yaşadıklarını diğer çocukların ailelerinden öğrenince Erbaa'ya gelerek resmi şikayette bulundu. Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı, hemen soruşturma başlattı ve şüpheli Onur K. kısa süre içerisinde yakalandı. Şüpheli, 'Çocuğu Nitelikli Cinsel İstismar' suçundan adliyeye sevk edildi ve 28 Ağustos'ta tutuklandı. Küçük A.K. ise annesine teslim edildi.

A.K., Onur K. tarafından tehdit edildiği için yaşadıklarını kimseye anlatamadığını ifade etti. Kız çocuğu, olayın tekrar yaşanabileceği endişesiyle babasının yanında kalmak istemediğini belirtti.

İfadesi alınan Onur K. ise suçunu kabul etti. 3 yıl önce bu olaylara başladığını ve A.K.'ye "Kimseye söyleme, beni hapse atarlar" şeklinde tehditler savurduğunu itiraf etti. Şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.