9 Şubat 2024 Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, 9 Şubat Cuma günü Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 Şubat Cuma günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu (Çankırı, Sivas ve Kırıkkale hariç), Güneydoğu Anadolu (Siirt harçc) ile Muğla, Tokat, Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ ve Malatya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın doğusu ve Mersin'in batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Halil İbrahim Aşgın Güney Kore'ye gidiyor Halil İbrahim Aşgın Güney Kore'ye gidiyor

Hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

9 Şubat 2024 Cuma Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 9 Şubat 2024 Cuma günü yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 14 derece, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Rüzgarın 9 km hızla güneybatıdan esmesi bekleniyor.