Meteoroloji'den Çorum için kritik uyarı: Kuvvetli sağanak bekleniyor! Meteoroloji'den Çorum için kritik uyarı: Kuvvetli sağanak bekleniyor!

Yıllardır TOKİ konutlarının teslim edilmesini bekleyen mağdur vatandaşlar, Milletvekili Mehmet Tahtasız'ın elinden sembolik anahtarlarını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, emekliler için yapımına 6 yıl önce başlanan ve hak sahiplerine bir türlü anahtarları teslim edilmeyen TOKİ konutlarının temsili olarak anahtarlarını dağıttı.

Milletvekili Tahtasız, burada yaptığı açıklamada, "Emeklilerimiz için 6 yıl önce yapımına başlanan TOKİ Kuruçay Konutları en son verilen 45 günlük süre dolmasına rağmen yine teslim edilmedi.

Evlerini teslim alamayan mağdur vatandaşlarımıza temsili anahtar teslim töreni yaptık. AKP iktidarına bir kez daha verdikleri sözleri hatırlatıyor, vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmesinler diyoruz" dedi.

Tahtasız, daha sonra Kadeş Barış Meydanı’nda kitlesel basın açıklaması yaparak, hak sahiplerinin daha fazla mağdur edilmeden TOKİ konutlarının tamamlanarak teslim edilmesini istedi.