Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı çekilişi için hazırlıklar devam ederken, vatandaşlar en büyük ikramiye olan 400 milyon liranın hayalini kurmaya başladı.

Çorum’da İddia, Milli Piyango ve şans oyunları bayii olarak hizmet eden Çevik Büfe Sahibi Erdal Çevikgedey, Milli Piyango bilet satışlarının devam ettiğini, satışların geçmiş yıllara oranla daha canlı olduğunu belirterek, bilet alarak şansını denemek isteyenlerin son güne kalmadan biletlerini temin etmesini önerdi.

Çevik Büfe Spor ve Şans Oyunları Bayii Erdal Çevikgedey, bilet fiyatlarının çeyrek 100 TL, yarım 200 TL ve tam 400 TL olarak belirlendiğini bildirerek, en büyük ikramiyenin ise 400 milyon lira olduğunu açıkladı.

Yılbaşı çekilişinin heyecanla beklendiğine vurgu yapan Çevikgedey, “Türkiye genelinde milyonlarca insanın heyecanla beklediği bu özel etkinlik, büyük ikramiye tutkunları için umut dolu bir gece olacak. 

İnşaat Mühendisleri Odası, mesleki sorunlar için bir araya geldi! İnşaat Mühendisleri Odası, mesleki sorunlar için bir araya geldi!

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi, 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları www.millipiyangoonline.com adresinden açıklanacak. Şansını denemek isteyenler amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com'dan kolaylıkla öğrenebilecek” dedi.