30  Mart 2024 Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, 30 Mart Cumartesi günü Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Çorumluların merakla beklediği 30 Mart Cumartesi günü hava durumu tahminleri açıklandı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, şehir bugün parçalı bulutlu ve güneşli bir gün geçirecek. Sıcaklıklar ise mevsin normallerinin üzerinde olacak. İşte Çorum için detaylı hava durumu bilgileri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin genellikle parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Güneybatı kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarının Mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor.

Halil İbrahim Aşgın Güney Kore'ye gidiyor Halil İbrahim Aşgın Güney Kore'ye gidiyor

30 Mart 2024 Cumartesi Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 30 Mart 2024 Cumartesi günü Çorum'da gün boyu parçalı bulutlu ve güneşli bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 21 derece, en düşük sıcaklık ise 7 derece olacak. Rüzgarın 4 km hızla güneyden esmesi bekleniyor.