27 Ocak Cumartesi günü için Çorum'da hava durumu merakla bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre gün boyu nasıl bir hava bizi bekliyor? İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 Ocak Cumartesi günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri ile Ege'nin kuzey, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğu, İç Anadolu'nun doğu kesimleri ile Eskişehir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Hakkari, Şırnak ve Siirt ile Van'ın güney çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Çorum'da engellilere özel Gündüz Hizmet Merkezi kuruluyor! Çorum'da engellilere özel Gündüz Hizmet Merkezi kuruluyor!

Hava sıcaklıklarında kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

27 Ocak Cumartesi Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 27 Ocak Cumartesi günü çok bulutlu ve kapalı bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek sıcaklık 3 derece, en düşük sıcaklık ise -3 derece olacak. 

Kar yağışı başlıyor

Meteoroloji’nin tahminlerine göre; Çorum'da 28 Ocak Pazar ve 29 Ocak Pazartesi günü hava sıcaklıklarının düşmesi ve kar yağışının başlaması bekleniyor.