Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı bugün gerçekleştirildi 165 dakika süren sınavın ardından Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı soruları ve cevaplarının yayımlanmasını bekleniyordu. ÖSYM, Kaymakamlık sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandığı açıkladı. Peki Kaymakam adaylığı giriş sınavı soruları ve cevaplarına nereden bakılacak?

İK'nın geleceğini neler bekliyor? İK'nın geleceğini neler bekliyor?

Kaymakam adaylığı giriş sınavı soruları ve cevapları sınavdan sonra araştırılan konular arasında yer alıyor. Sınava giren adaylar, kaymakamlık sınavı sorularının ve cevaplarının yayımlanması ile beraber sınavları hakkında bilgi sahibi olabilecekler. Peki 2023 Kaymakam adaylığı giriş sınavı soruları ve cevaplarına nasıl bakılır?

KAYMAKAMLIK GİRİŞ SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BİTECEK?

Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı bugün saat 10.15'te başladı ve 165 dakika sürecek. Sınav saat 13.00'te sona erdi.

KAYMAKAMLIK SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

Kaymakamlık Adaylığı Giriş Sınavı bugün saat 13.00'te bitti. Kaymakamlık sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandığı açıklandı.
Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 3 Aralık 2023 tarihinde saat 14.10'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci, 13 Aralık 2023 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.

Editör: Haber Merkezi