Çorum'da elektrik kesintisi: Hangi ilçeler ve mahalleler karanlıkta kalacak? Çorum'da elektrik kesintisi: Hangi ilçeler ve mahalleler karanlıkta kalacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Şubat günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneydoğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Muğla, Artvin, Erzurum ve Iğdır çevreleri ile Antalya’nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Bolu’nun yüksek kesimleri ile Erzurum, Van, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarında Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

16 Şubat 2024 Cuma Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 16 Şubat Cuma günü için Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün sabahtan saatlerinden itibaren puslu, çok bulutlu ve kapalı bir havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olacak. Çorum'da rüzgar 6 km hızla kuzeydoğudan esecek.