Çorum'da uyuşturucu operasyonu: Gözaltılar var Çorum'da uyuşturucu operasyonu: Gözaltılar var

Milletvekili Yusuf Ahlatcı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makam odasında gerçekleşen ziyarete; Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert, Kahraman Şehidimiz Emre Beker’in Babası Uğur Beker, Kahraman Gazilerimiz Ömer Öncül, Ünal Cevizci, Türker Temiz, Fatih Özçelik ve Mevlüt Özçifçi katıldı.

Gazi ve şehit aileleri ilk olarak, Milletvekili Ahlatcı'yı makamında ziyaret etti. Uzun süren sohbetin ardından misafirlerine TBMM’yi gezdiren Ahlatcı, hain 15 Temmuz darbe girişimi gecesi TBMM’nin bombalandığı alanı gösterdi.

Milletvekili Ahlatcı, misafirlerine özellikle de 15 Temmuz darbesinin yaşandığı gece TBMM’de saldırıya maruz kalan bölümleri gezdirirken, önemli açıklamalarda da bulundu.

Türk milletinin darbeye karşı canını ortaya koyarak, tarihe adını bir kez daha altın harflerle yazdırdığını belirten Milletvekili Ahlatcı, merhum Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı için söylediği sözlere atıfta bulunarak, “Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihaneti yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın; Mektebinde şehadet olan bir milletin kaderinde esaret olmaz. Bu millet, bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir” diye konuştu.

Bu vatan için canını feda etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi hiç bir zaman unutmayacaklarını dile getiren Milletvekili Ahlatcı, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman destekçileri olacağının sözünü verdi.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında TBMM’ye yapılan saldırıda atılan bomba ve mermilerin açtığı hasarları yerinde gören dernek üyeleri, FETÖ Terör Örgütü’nün yaptığı alçak saldırıları tekrar hafızalarında canlandırdılar.

Gaziler ve şehit aileleri her zaman bu vatan için canlarını vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri misafirperverliği için Milletvekili Ahlatcı'ya teşekkür ederek meclisten ayrıldılar.