12 Şubat 2024 Pazartesi Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, 12 Şubat günü Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 Şubat günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Ankara, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Eskişehir çevrelerinin sağanak yağışlı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Antalya ve Isparta çevreleri ve Burdur'un doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Çorum Belediye Meclisi yeni kararlar için toplanıyor: İşte gündem maddeleri Çorum Belediye Meclisi yeni kararlar için toplanıyor: İşte gündem maddeleri

12 Şubat 2024 Pazartesi Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 12 Şubat Pazartesi günü az bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Rüzgarın 14 km hızla güneybatıdan esmesi bekleniyor.