Çorumluların merakla beklediği 1 Mart 2024 Cuma günü için hava durumu tahminleri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, Çorum sabah saatlerinde sisli ve puslu, öğle saatlerinden itibaren ise az ve parçalı bulutlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor. 

1 Mart 2024 Cuma Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, bugün Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Mart günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Yurdun batı ve kuzey kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık, İzmir, Muğla, Aydın ve Balıkesir'in kıyı ilçelerinin akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile kuzey ve iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere pus, yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklığınında Mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Laçin Kaymakamı Yağmur Şimşek Manisa'ya atandı Laçin Kaymakamı Yağmur Şimşek Manisa'ya atandı

1 Mart 2024 Çarşamba Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 1 Mart 2024 Cuma günü Çorum hava durumunun öğle saatlerine kadar sisli ve puslu öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak. Rüzgarın 5 km hızla kuzeydoğudan esmesi bekleniyor.