Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Yargı'nın 26 Mayıs'taki final bölümünü dizi ekibi ve seyirciler Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde birlikte izleyecek. Gecenin bilet satışından elde edilecek gelir Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Kerem Demirbay futbolu bırakıp oyuncu mu oluyor? “Dengeler: Biri Olmak”ta Kerem Demirbay sürprizi Kerem Demirbay futbolu bırakıp oyuncu mu oluyor? “Dengeler: Biri Olmak”ta Kerem Demirbay sürprizi

Sema Ergenekon'un kaleminden Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu, üç sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ekran yolculuğunu sonlandırmaya hazırlanıyor.

95. BÖLÜMLE EKRANLARA VEDA EDECEK
Kadrosunda Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile ğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu gibi isimleri buluşturan Yargı dizisi, 26 Mayıs akşamı yayınlanacak 95. bölümle sevenlerine veda edecek.

YARGI EKİBİ VE SEYİRCİSİ BİR ARAYA GELİYOR
Yargı’nın veda bölümünde dizi oyuncuları ve seyircisi finali her birlikte izlemek üzere bir araya geliyor. Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Ay Yapım imzalı Yargı'nın 26 Mayıs'taki final bölümü büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek.

GECENİN GELİRİ TEV’E BAĞIŞLANACAK
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek final gecesinin biletleri satışa çıktı. Sürprizlerle dolu bu gecenin bilet satışından elde edilecek gelir Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri genel satış ve bağış biletleri olarka satışa sunuldu. Genel satıştaki biletler 500 ve 700 TL, bağış bölümündeki biletler de 500 ve 1000 TL’den satılıyor.

Editör: Haber Merkezi