Eğer mutfakta uzun saatler geçirmek istemiyor, ama lezzetli bir şeyler yemek istiyorsanız, bu 3 malzemeli kurabiye tarifi tam size göre. Basit malzemelerle, muhteşem sonuçlar elde edin.

Çay saatleriniz için hızlıca hazırlayabileceğiniz, misafirlerinizi şaşırtacak bir tarif arıyorsanız, 3 malzemeli krem şantili kurabiye ideal bir seçim. Hem kolay hem de oldukça lezzetli!

Minimal malzemelerle maksimum lezzet elde etmek mi istiyorsunuz? İşte, krem şanti, un ve sıvı yağ ile hazırlayabileceğiniz enfes kurabiye tarifi. Bu basit tarifle herkesi etkileyin!

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

2,5 su bardağı un
1 paket toz krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

1.5 yemek kaşığı pudra şekeri

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

1- Derin bir kaba hamur için yeterli olacak miktarda un koyun. Ardından içerisine krem şanti ve sıvı yağı ekleyin. Hamur pürüzsüz bir kıvam alana kadar güzelce yoğurun.

2- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avuç içinizde yuvarlayın.

3- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri aralıklı olarak yerleştirin.

Mükemmel poğaça tarifi: Galeta Unlu Poğaça nasıl yapılır? Mükemmel poğaça tarifi: Galeta Unlu Poğaça nasıl yapılır?

4- 180 derecede önceden ısıttığınız fırında ortalama 15 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.

5- Fırından çıkan kurabiyeleri ilk sıcakları çıktıktan sonra pudra şekeri ile süsleyin.

Bu 3 malzemeli krem şantili kurabiye tarifi, hem zamanınızı hem de bütçenizi koruyarak mükemmel tatlılar yapmanıza olanak tanır. Kolaylıkla hazırlayıp hızla pişirebileceğiniz bu kurabiyeler, pratik mutfak çözümleri arayanlar için ideal. Deneyin ve bu basit, ama etkili tarifin keyfini çıkarın!