Diziye damga vuran 34. bölüm, izleyicilerin hem TV hem de YouTube üzerinden büyük ilgisini çekti. Özellikle televizyonda yayınlanmayan 3-4 sahnenin YouTube üzerinden eklenmesi, dizinin takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Bu durum, Google'da "Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı" ve "Yalı Çapkını 35. yeni bölümde neler yaşanacak" gibi aramaları arttırdı.

Fragmanda Ferit'in Seyran'ın kucağında yalıdan kaçırılmasının ardından Halis Ağa'nın, "Kes sesini! O kız yüzünden abinin sebebi oldun sen" şeklindeki sözleriyle Ferit'i azarlaması, izleyicilerin ilgisini çekti. Ayrıca, Tarık'ın tehdidi sonrası Kazım'ın Seyran'ı yalıdan kaçırma kararı ise yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri merakla bekleyen izleyicilere ipucu verdi.

İzmit’te Hıdırellez coşkusu devam ediyor İzmit’te Hıdırellez coşkusu devam ediyor

Ayrıca dikkat çeken bir başka detay ise Halis Ağa'nın kırmızı boncukları dağıtması oldu. Bu sahne, seyirci arasında Hattuç Hala'nın ölümünü sembolize ettiği yönünde tahminlere yol açtı. Hattuç Hala'nın ölümünün nasıl olacağına ilişkin detaylar ise henüz belirsizliğini koruyor.

Yeni bölümde ayrıca Kazım'ın Suna'yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran'la ilgili aldığı kararın herkesi şaşırtacağına dair ipuçları verildi.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle Cuma akşamı 20:00'da Star TV'de izleyicileriyle buluşacak.

Dizinin 35. bölümünde neler olacağını görmek için sabırsızlanan izleyiciler, "Yalı Çapkını 35. yeni bölüm" kelimesiyle Google'da aramalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölüm öncesi gelişmeleri ve detayları takip etmek isteyenler, sayfamızı takipte kalabilirler.

Haber Merkezi