Çorum'un Sungurlu ilçesinde Türk Telekom Şubesinin kapılarını vatandaşlara kapatması tepkilere yol açtı. Abonelik işlemleri için Türk Telekom Şubesine giden Sungurlulular şube kapısının kilitli olması nedeniyle yetkililere tepki gösterdi.

Türk Telekom Şubesinin kapısına bir duyuru asılarak, “Artık buraya Çorum’dan gelen olmayacaktır. İptal işlemleriniz ve bağlantı sorunlarınız için Türk Telekom müşteri hizmetleri 4440375” ifadeleri kullanıldı. 

Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket

Bu durumla karşılaşan vatandaşlar mağdur olduklarını belirterek, sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istediler. Vatandaşlar, “Telefon ve internet hizmetleri için Türk Telekom’a gidiyoruz ve kilitli olan kapıdan geri dönüyoruz. Kurumlarda kesintisiz hizmet esastır. Çorum’un en büyük ilçesi Sungurlu’ya haksızlık yapılıyor. Halkımız nasıl hizmet alacak. Türk Telekom ile olan işlemlerimizi nasıl halledeceğiz. Koskoca şirket yeni bir eleman alabilir. Bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi