Osmancık'ta badminton dalında dereceye giren sporcular, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan tarafından altınla ödüllendirildi.

Çorum Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde badminton müsabakalarına katılan Osmancıklı sporcular, 17 ve 19 yaş kategorilerinde Avrupa Şampiyonluğu, Türkiye Şampiyonu gibi birçok başarıya imza attılar.

Önemli dereceler yaparak şampiyon olan badmintoncu sporcular, Badminton Milli Takım Antrenörü Barış Boyar ile birlikte Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Alkan, sporcuların başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek altın ödülü ile ödüllendirdi.

Kaymakam Alkan, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Badminton Milli Takım Antrenörü Barış Boyar’a ise başarı belgesi takdim etti.

Badmintonda derece ile dönen sporcular ile yakından ilgilenen Kaymakam Alkan “İlçemiz bünyesindeki sporcularımızın elde ettiği başarılardan dolayı gururlu ve mutluyuz. İnşallah yeni başarılar kazanmaya devam edecekler” diye konuştu.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Badminton Milli Takım Antrenörü Barış Boyar ise; "Osmancık’ta badminton sporu yapılmaya başlandığı günden bu yana bu sportif faaliyetlere önemli destekler veren Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürlerimiz, Gençlik ve Spor Müdürlerimiz ile okul müdürlerimize ve iş adamlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Boyar, Çorum Belediyespor Kulübü’nün ilk günden bu yana kendilerine önemli destekler verdiğinin altını çizerek, Belediye Başkanına ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Ardından Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğüne giden şampiyon sporcuları İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel makamında kabul ederek tebrik etti.